Produktbild
Erickson, Marilyn C.Yen-Con HungQuality in Frozen Food
Gebunden, Springer, Berlin (1997)
160,49 €
inkl. MwSt.
versandkostenfrei
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
mehr
Lieferbar in 15-25 Werktagen

This book presents a comprehensive, integrated view of quality in frozen foods. It addresses quality from a number of perspectives: technological (mechanical and cryogenic methods of freezing); categorical (classification of quality loss); analytical (measurement of quality); theoretical (model building); applied (preventative treatments), and administrative (policy). The book focuses on the principles of freezing and the concepts of quality, and is therefore applicable to research and d ...

Weiterempfehlen:

DETAILS

Quality in Frozen Food

Erickson, Marilyn C., Yen-Con Hung

Gebunden, xxiii, 484 S.

XXIII, 484 p.

Sprache: Englisch

235 mm

ISBN-13: 978-0-412-07041-9

Titelnr.: 23151918

Gewicht: 889 g

Springer, Berlin (1997)

Herstelleradresse

Springer Heidelberg

Tiergartenstr. 17

69121 - DE Heidelberg

E-Mail: buchhandel-buch@springer.com

Bewertungen (0)
Jetzt bewerten
Mehr von Marilyn C. Erickson und Yen-Con Hung
Gesamtsumme

inkl. MwSt.

Sie haben bisher keine Artikel in deinen Warenkorb gelegt. Bitte verwenden Sie hierfür den Button 'kaufen'.